Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Comunicat de Presa: Cartierul Solar, 553 de apartamente noi pana la finalul anului

Postat de Admin

CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie, finalizeaza construirea a 261 apartamente pana la finalul lunii septembrie si a altor 118 apartamente pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente

Vila ecologica din Otopeni cu suflet mare si dotari de exceptie!

Postat de Admin

Casele insufletite, care par sa fie facute anume pentru a asigura confortul si intimitatea unei familii, sunt rare si, prin urmare, pretioase.

Lansare de colectie: Revista Titirez, editia IV

Postat de Admin

Toamna este sezonul "fierbinte" in imobiliare, perioada perfecta pentru a va promova afacerea in noua editie a revistei Titirez. Ajunsa deja la editia a IV-a, revista Titirez se reinventeaza - exact la momentul potrivit pentru marile targuri ale toamnei!

Cartierul Austriac - SOLD OUT in urma promovarii de pe Titirez.ro

Postat de Admin

Cartierul Austriac, cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute proiecte de vile din estul Bucurestiului, este acum SOLD OUT!

Comunicat de Presa: Anuala de Arhitectură București 2018, accent pe relația cu autoritățile locale și cu mediul de afaceri

Postat de Admin

Intitulată „de utilitate publică”, tematica acestei ediții se concentrează pe dezbaterea diverselor situații întâlnite în practica profesională a arhitectului bucureștean, pe relațiile cu autoritățile locale, cu mediul de construcții și are ca punct centr

Cum arata proprietatea de 8.27 milioane de dolari, proaspat cumparata de Oprah Winfrey?

Postat de Admin

Zvonurile din piata imobiliara de peste Ocean spun ca mogulul media Oprah Winfrey a cheltuit 8.275 milioane de dolari pe un domeniu izolat din insula Orcas, una din cele mai mari insule ale arhipelagului San Juan dintre Seattle si Vancouver.

5 pași pentru a amenaja o locuință Wabi-Sabi

Postat de Admin

"Wabi-sabi" este un termen japonez care inseamna, in esenta, gasirea frumusetii in imperfectiune. Wabi se refera la a trai cu umilinta si simplitate, in armonie cu natura, in timp ce Sabi este definit ca abilitatea de a accepta ciclul de viata al lucurilo

Riverside Residence - un nou stil de viata, nu doar o casa noua

Postat de Admin

Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati.

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!

Postat de Admin

Fostul sediu al companiei Petrom din apropiere de Piata Victoriei, in prezent abandonat, va fi readus la viata in urma unei investitii de 8 milioane de euro din partea dezvoltatorului israelian Hagag Development.

ANAF: controale antifrauda in randul dezvoltatorilor imobiliari

Postat de Admin

ANAF a anuntat ca, in perioada urmatoare, va demara analize de risc pentru companiile de dezvoltare imobiliara, urmand sa lanseze controale la firmele cu probleme identificate.

1234...300

Anunturi recente:

Apartament 3 camere Aviatiei, Bucuresti 72 m2 3 camere Localizare Et.4/P+4 135.000€
Apartament 2 camere Piata-Noua, Tulcea 50 m2 2 camere Localizare Et.2/P+4 55.000€
Garsoniera Unirii, Bucuresti 42 m2 Garsoniera Localizare Et.3/P+10 450€
Casa/Vila 1 Decembrie, Bucuresti 114 m2 Casa/Vila Localizare 125.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu