Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Salaj, Bucuresti

€139.000

Detalii despre proprietate

Cartier Rahova, zona Salaj. Mai precis, intre strada Muntii Carpati si Sos. Salaj, in spatele parcului Humulesti. Contrar a orice idei preconcepute ai putea avea, o zona linistita, cu strazi umbrite de arbori vechi pletosi, cu case frumoase si lume vesela. O strada curata, unde mirosul liliacului te indeamna sa tragi adanc aer in piept. Intr-un colt al strazii, la mai putin de 300 de metri ai linia de autobuz 117, ce te va duce la Piata Unirii, trecand prin cartierul Salaj, Liberty Mall, parcul Carol si Mitropolie, iar in celalat colt de strada, la mai putin de 150 de metri are capatul autobuzul 227, ce te poarta prin cartier, la Piata Rahova si mai departe catre depoul Alexandria. Parcul Humulesti este la 300 de metri, iar scoala generala 127 la aceeasi distanta.

Apoi avem casa. Construita in 2001, casa se desfasoara pe un teren de 290 de mp si are o suprafata totala desfasurata de 255 mp, in timp ce suprafata utila este de 152 mp. Amprenta casei este de 131 mp, iar terenul liber are suprafata de 159 mp.

La parter avem un living mare, spatios si luminos, bucatarie, baie si scara maiestoasa ce urca catre etaj. O scara desprinsa parca din filme si care trasnmite grandoarea proprietatii. Tot la parter avem o terasa acoperita, sub care vom regasi si o pivnita, loc ideal pentru depozitare.

La etaj suntem intampinati in capatul scarii de un hol impunator, cu geamuri mari ce lasa lumina sa patrunda in casa. In stanga scarii ne asteapta doua dormitoare, in timp ce in partea dreapta vom gasi al treilea dormitor, un dressing si o baie mare. Tot din hol vom avea acces pe terasa de la etaj, de unde privelistea este verde si placuta ochiului. Si de unde parfumul trandafirilor din gradina se simte cel mai bine. O ultima scara duce catre podul casei. Un pod gandit pentru a servi drept spatiu locuibil, inalt, prevazut cu ferestre si dotat cu o a doua terasa, dar pastrat neamenajat. Este cu siguranta un spatiu ce va fi util noului proprietar, aici putand castiga spatiu pentru inca cel putin doua dormitoare si o baie.

In ce priveste constructia, aceasta este realizata cu stalpi si grinzi din beton armat, cu zidarie din BCA, plansee din beton(inclusiv intre etaj si pod). Casa este acoperita cu tabla. Geamurile exterioare sunt termopan, cu tamplarie PVC.

Pivnita este hidroizolata excelent, nu sunt urme de infiltratii ale apei sau de mucegai. Gradina este amenajata, zona verde, flori, pomi. In curte poate fi parcata o masina, in timp ce in fata casei mai pot fi parcate lejer inca doua autoturisme.

Casa se adeseaza si se preteaza excelent pentru o locuinta de familie. Are toate atuurile necesare pentru a fi caminul ideal. Totodata, datorita compartimentarii si a accesului, poate fi folosita cu succes si ca sediu de firma. Multitudinea de spatii de depozitare o recomanda acestui scop.

O proprietate deosebita, construita de catre proprietari pentru uzul familiei, realizata cu multa atentie si in care s-au respectat toate devizele arhitectilor.Locuinta dispune de toate actele, este pregatita pentru vanzare. Clientii interesati pot solicita informatii suplimentare sau pot programa vizionari cu cel putin 48 de ore inainte.

Proprietate reprezentata exclusiv de DANIEL Dobre Imobiliare - comision 0(zero) % cumparator!

Despre Agentie

DANIEL DOBRE Imobiliare

A Sos. Dudesti-Pantelimon 42, etaj 4,Sector 2, Bucuresti, Romania, Rams Business Center

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Pardoseala: Parchet
Pereti: Vopsea Lavabila

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

HARTA

Anunturi similare:

Casa/Vila Salaj, Bucuresti 120 m2 Casa/Vila Localizare 85.000€
Casa/Vila Salaj, Bucuresti 120 m2 Casa/Vila Localizare 85.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu