Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Anunturi Imobiliare Doljesti

Teren de vanzare (licitatie) 4560 mp sat Buhonca, comuna Doljesti, jud. Neamt 6.900€

Teren de vanzare (licitatie) 4560 mp sat Buhonca, comuna Doljesti, jud. Neamt

Doljesti, Doljesti

Teren in suprafata de 4560 mp situat in sat Buhonca comuna Doljesti, jud. Neamt, avand categoria folosita arabil, sola 19, parcela 251/2, la punct "dupa livada".Terenul este intabulat in Cartea Funcia[...]

6.900€ 4560 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Astazi am discutat cu specialistii RE/MAX Grup de Lux despre ceea ce se intampla in piata imobiliara din Cluj, Sibiu, Valcea, dar si in plan national si international. Ce masuri si ce sfaturi are Alexandru Radu, Marketing Manager al RE/MAX Grup de Lux pentru cei din piata imobiliara romaneasca vom afla in randurile urmatoare:

Astazi discutam despre piata imobiliara din Iasi, despre cum au fost afectate agentiile imobiliare de aici si despre ce isi propun sa faca in perioada starii de urgenta impusa de autoritati brokerii imobiliari ieseni. Discutam cu una dintre cele mai cunoscute si apreciate figuri imobiliare din Iasi, Radu Petrila, manager al Gladiator Imobilare, care ne va spune exact cu ce arme lupta impotriva Covid19, cine iese castigator dupa aceasta pandemie si daca agentii imobiliari vor ramane in picioare in acest colosseum imobiliar impanzit de pandemie.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu