Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Preluca

vad teren s=3.504 mp si constructii situate in Preluca, com. Pingarati, jud. Neamt 41.437€

vad teren s=3.504 mp si constructii situate in Preluca, com. Pingarati, jud. Neamt

Preluca, Preluca

Hala depozit produse finite cu suprafata construita de 500 mp si teren aferent in suprafata de 728 mp; teren intravilan cu suprafata de 2.776 mp si constructiile situate pe acesta: Depozit cherestea -[...]

41.437€ 1000 m2 Spatiu industrial Localizare

Ultimele stiri:

Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata, atat preturile la vanzare cat si la inchiriere din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumparare si inchiriere de pe unele segmente.

Anul 2020 este un an atipic din toate punctele de vedere. Iar dacă discutăm din punct de vedere imobiliar, 2020 s-a dovedit unul suprinzator. Niciun specialist imobiliar nu a putut spune cu exactitate care va fi trendul… Unii analiști au conturat ideea unei crize imobiliare apoteotice, alții au vehiculat o scădere mare a prețurilor, în timp ce anumiți experți imobiliari au pus accentul strict pe adaptarea prețurilor la cerere versus ofertă.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu