Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Vladeni

128 HA teren extravilan arabil la 30 km de Iasi 768.000€

128 HA teren extravilan arabil la 30 km de Iasi

Vladeni, Vladeni

Va propunem spre vanzare un teren arabil cu suprfata totala de 128 de hectare la 30 km de Iasi. Terenul este de o calitate buna si este ideal pentru activitati agricole. Este o suprafata orizontala, n[...]

768.000€ 1279867 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Anul 2020 este un an atipic din toate punctele de vedere. Iar dacă discutăm din punct de vedere imobiliar, 2020 s-a dovedit unul suprinzator. Niciun specialist imobiliar nu a putut spune cu exactitate care va fi trendul… Unii analiști au conturat ideea unei crize imobiliare apoteotice, alții au vehiculat o scădere mare a prețurilor, în timp ce anumiți experți imobiliari au pus accentul strict pe adaptarea prețurilor la cerere versus ofertă.

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu