Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 4 camere, Central, Sibiu

€280.000

Detalii despre proprietate

De vanzare apartament renovat la casa cu 4 camere generoase, garaj propriu, pivnita si cota parte din teren + spatiu comercial in zona Centrala, in apropierea Facultatii de Litere din Sibiu.

Locuinta dispune de cale de acces separata fata de ceilalti 2 vecini si este situata la etajul 1 intr-un imobil tip casa cu regim de inaltime Demisol+ Parter+ Etaj+ Pod edificata in jurul anului 1950.

Apartamentul in suprafata de 126,5 mp utili si cu inaltimea camerelor de 3 m este compus dintr-un hol de acces de 9.75 mp, living de 30.8 mp, 2 dormitoare de 26.56 mp si respectiv 25.6 mp, birou de 14.53 mp, camara si baie care este dotata cu cabina de dus si geam pentru aerisire. Separat de suprafata utila se adauga si un garaj propriu de aproximativ 30 mp, o pivnita proprie de 30 mp si un spatiu comercial de aproximativ 15 mp care este prevazut cu un grup sanitar si un spatiu pentru depozitare.

Locuinta a fost renovata in anul 2022, aceasta beneficiind de: parchet din lemn masiv de stejar, gresie si faianta, pereti tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, zidurile cladirii sunt foarte groase, astfel pe timp de iarna nu se pierde din energia termica iar pe timp de vara se pastreaza o temperatura optima. Un alt beneficiu il constituie dimensiunile generoase ale incaperilor, atat in plan cat si pe inaltime.

Apartamentul este dotat cu: centrala termica proprie pe gaz marca Viessman si calorifere din fonta, instalatia termica si electrica din cupru, soba pe gaz, usi interioare din lemn masiv, usa de acces din lemn masiv, tamplarie dubla din lemn.

Valoarea de achizitie a locuinței, complet mobilate si utilate, este de 280.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit bancar. ID intern: 1222.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Lemn
Ferestre: Lemn
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala

Statut Juridic

Statut juridic: Mostenire

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Apartament 3 camere Central, Sibiu 100 m2 3 camere Localizare 250.000€
Apartament 3 camere Central, Sibiu 100 m2 3 camere Localizare 250.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu