Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Cocosesti

Paulesti, Cocosesti, teren ideal ptr ansamblu rezidential, 3200 mp, desc. 20 ml 96.000€

Paulesti, Cocosesti, teren ideal ptr ansamblu rezidential, 3200 mp, desc. 20 ml

Cocosesti, Cocosesti

3200 mp deschidere 20 ml, teren de vanzare in zona dreapta a intrarii in Cocosesti dinspre Paulesti, zona in plina dezvoltare de grupuri de case noi, priveliste foarte frumoasa (de pe deal... catre or[...]

96.000€ 3200 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Fotbalul stârnește emoții și entuziasm în rândul fanilor din întreaga lume. Anul acesta, este rândul Campionatului European de Fotbal să atragă atenția suporterilor și pasionaților de pariuri. Dacă te regăsești printre suporterii înfocați și îți place să adaugi adrenalină meciurilor prin pariuri sportive, este important să te asiguri că o faci responsabil.

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu