Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Movilita

VILA TIP PENSIUNE PE TEREN 4477 MP MOVILITA 225.000€

VILA TIP PENSIUNE PE TEREN 4477 MP MOVILITA

Movilita, Movilita

Excelenta prin experienta! Va propunem spre vanzare o vila tip pensiune la intrare in localitatea Movilita, pe un teren generos in suprafata de de 4477 mp. Descriere: Proprietatea include trei c[...]

225.000€ 526 m2 Casa/Vila Localizare
CASA MOVILITA PLUS TEREN 2000m 178.900€

CASA MOVILITA PLUS TEREN 2000m

Movilita, Movilita

Excelenta prin experienta ! Vila de vanzare in localitatea Movilita, cu un teren generos de 2000 metri patrati, amplasata intr-o zona extrem de linistita si inconjurata de verdeata. Aceasta const[...]

178.900€ 194 m2 Casa/Vila Localizare

Ultimele stiri:

Fotbalul stârnește emoții și entuziasm în rândul fanilor din întreaga lume. Anul acesta, este rândul Campionatului European de Fotbal să atragă atenția suporterilor și pasionaților de pariuri. Dacă te regăsești printre suporterii înfocați și îți place să adaugi adrenalină meciurilor prin pariuri sportive, este important să te asiguri că o faci responsabil.

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu