Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Tautesti

Teren extravilan, 15.000 mp, Tautesti €22.000 Cod Oferta: 8374 22.000€

Teren extravilan, 15.000 mp, Tautesti €22.000 Cod Oferta: 8374

Tautesti

Agentia Imobiliara Grand Concept va propune spre vanzare un teren EXTRAVILAN cu suprafata de 15.000 mp ( 1 hectar jumatate) in satul Tautesti, Comuna Rediu, Judetul Iasi. Terenul are o deschidere de[...]

22.000€ 15000 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Fotbalul stârnește emoții și entuziasm în rândul fanilor din întreaga lume. Anul acesta, este rândul Campionatului European de Fotbal să atragă atenția suporterilor și pasionaților de pariuri. Dacă te regăsești printre suporterii înfocați și îți place să adaugi adrenalină meciurilor prin pariuri sportive, este important să te asiguri că o faci responsabil.

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu