Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 3 camere, Vasile Aaron, Sibiu

€135.000

Detalii despre proprietate

De vanzare apartament cu 3 camere decomandate, in suprafata totala de 91 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua cu regim redus de inaltime Parter+2 Etaje+Pod, edificat in anul 2020, localizat intr- zona linistita din Selimbar, zona Triajului.

Apartamentul are 75.14 mp utili, la intrarea in apartament regasim un hol cu spatiu destinat si unde se afla cuierul cu pantofar, camera de zi 31.41 mp unde poate fi amenajat si un dinning pentru mesele in familie, 2 dormitoare dintre care cel matrimonial are 13.53 mp iar al doilea are 12.09 mp, bucataria separata de 10.85 mp unde se afla si locul de luat masa, baia principala 5.34 mp amenajata cu dus si dotata cu geam pentru aerisire iar o a doua baie de aproximativ 3.00 mp care este amenajata ca si dressing dar care se poate amenaja din nou ca si baie, racordurile de apa, canalizarea si ventilatia fiind deja existente.

Separat de suprafata utila apartamentul detine si un balcon de 5.59 mp in care accesul se face din camera de zi.

Parcarea se realizeaza pe propriul loc de parcare amenajat in fata imobilului care este delimitat, inscriptionat si iluminat.

Predarea apartamentului a fost realizata in anul 2020, moment in care s-au realizat si amenajarile interioare care sunt moderne si intretinute cu responsabilitate, acesta beneficiaza de dotari si finisaje precum: centrala termica de apartament marca Bosh in condensatie si calorifere din otel, tamplarie PVC marcar Qfort cu geam termopan, usa metalica de acces placata cu MDF, instalație electrică interioară cu tablou general, instalații pentru Internet, Telefon, TV, pardoseala placata cu parchet laminat de trafic intens si gresie in baie, usi interioare marca Naturen, prize și întrerupere marca Legrand, obiecte sanitare incastrate marca Grohe.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu mobilier de bucatarie din MDF realizat pe comanda cu electrocasnice incastrate ( plita electrica, cumptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, hota ), mobilier de living care include canapea cu spatiu de depozitare, mobilier cu multiple spatii de depozitare si un semineu electric, cele 2 dormitoare complet amenajate, dressingul amenajat si baia care detine mobilierul specific acesteia.

Valoarea de achizitie a acestui apartament este de 135.000 euro, acesta poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2468.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Statut Juridic

Statut juridic: Ipotecat

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Apartament 3 camere Vasile Aaron, Sibiu 65 m2 3 camere Localizare 115.000€
Apartament 3 camere Vasile Aaron, Sibiu 66 m2 3 camere Localizare 129.900€
Apartament 3 camere Vasile Aaron, Sibiu 78 m2 3 camere Localizare 130.000€
Apartament 2 camere Vasile Aaron, Sibiu 55 m2 2 camere Localizare 118.900€
Apartament 3 camere Vasile Aaron, Sibiu 71 m2 3 camere Localizare 126.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu