Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 3 camere, Pache Protopopescu, Bucuresti

€105.000

Detalii despre proprietate

Bine ati venit in zona centrala a Capitalei! Zona cladirilor ce inca pastreaza farmecul Bucurestiului de altadata, cand era pe drept supranumit Micul Paris si avantajul vecinilor de calitate, linistiti si civilizati.

Suntem la intersectia strazii Popa Soare cu strada Doctor Burghelea si cu strada Plantelor. O zona extrem de aerisita, curata, dominata de cladiri cu arhitectura interbelica, unde vilele impunatoare din zona sunt sedii de companii, birouri, locuinte fastuoase sau sedii de ambasada. O zona in care soare incalzeste acoperisurile proiectand lumina calda catre ferestrele mari si vesele ce se pot vedea la fiecare dintre cladirile cartierului.

Intr-o cladire cu S+P+M+6 etaje, construita la 1945, situat la etajul 2, apartamentul se desfasoara privirilor nostre in toata splendoarea celor 97 mp utili ai sai. Incepem cu un mic lobby la intrare, care ne conduce pasii prin holul central, locuibil, ce face distributia catre toate camerele apartamentului. De aici, pe mana stanga avem cele doua dormitoare spatioase si luminoase pozitionate unul langa altul, pe mijloc avem baia principala(mare, cu cada si cu fereastra, in timp ce pe mana dreapta avem sufrageria cu terasa, iar langa bucataria cu un mic balcon si acces la scara secundara a imobilului si grupul sanitar. In timp ce pe mana dreapta apartamentul vede catre sud-est, spre Doctor Burghelea, in partea opusa vederea este catre nord-vest si strada Plantelor. In ambele directii, vederea este ampla, permitand luminii sa inunde din abundenta camerele apartamentului.

In ce priveste starea interioara a apartamentului, trebuie mentionat ca proprietatea prezinta inca geamurile originale din lemn masiv, storurile din lemn(perfect functionale), parchetul masiv original(ascuns sub mocheta de trafic intens necesara activitatii de birou desfasurate anterior aici), iar incalzirea se face prin intermediul centrale proprii de apartament(pe gaze). Camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, insa rar folosite.

Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant, liftul tinut cu reviziile la zi iar sistemul de supraveghere video aduce un plus de siguranta comunitatii. Totodata, curtea imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.

Celor interesati de acest apartament, le reamintim faptul ca ne aflam intr-o zona extrem de bine conectatata din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun, avand la dispozitie tramvaiele de pe Calea Calarasilor care te duc in cateva minute in Piata Unirii, troleele de pe Pache Protopopescu care te duc la Universitate si Cismigiu, sau autobuzul 133 ce leaga Tineretului de Gara de Nord. Piata Traian este la cateva minute de mers pe jos si tot acolo gasim si un mare Mega Image. Zona abunda de cafenele si restaurante, unele mai interesante decat celelalte.Si pentru ca stim cat de repede iti doresti sa te muti in noul tau apartament, te anuntam ca proprietatea este pregatita pentru vanzare rapida, are actele la zi, este libera si se preda in scurt timp de la vanzare(dupa eliberarea mobilierului si a obiectelelor personale).

Despre Agentie

DANIEL DOBRE Imobiliare

A Sos. Dudesti-Pantelimon 42, etaj 4,Sector 2, Bucuresti, Romania, Rams Business Center

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Necesita Renovare
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Mocheta, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata
Mobilat: Partial
Dotari imobil: Interfon, Lift

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Servicii

Servicii Imobil: Menaj, Paza

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

HARTA

Anunturi similare:

Apartament 5 camere Pache Protopopescu, Bucuresti 140 m2 5 camere Localizare 125.000€
Apartament 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti 85 m2 3 camere Localizare 98.000€
Apartament 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti 78 m2 3 camere Localizare Et.1/P+2 125.000€
Apartament 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti 55 m2 3 camere Localizare 94.700€
Apartament 3 camere Pache Protopopescu, Bucuresti 97 m2 3 camere Localizare 105.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu