Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Selimbar, Selimbar

€67.500

Detalii despre proprietate

Comision 0 la achizitie! Apartament de vanzare in Sibiu localitate Selimbar, cu 2 camere decomandate, pozitionat la etajul 1 al unei vile compusa din P+2Etaje ce face parte dintr-un complex rezidential situat pe Str Mihai Viteazu a carui predare se va face in toamna anului 2022.

Locuinta are 55 mp utili si este compusa din camera de zi 18.45 mp, bucatarie inchisa de 12.80 mp, dormitor 12.85 mp, baie 4.60 mp cu geam de aerisire si un hol de 6.75 mp ce dispune de spatiu pentru pantofar si cuier. Separat de suprafata utila apartamentul dispune de un balcon deschis in suprafata de 4.90 mp.

In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare amenajat in fata imobilului.

Predarea apartamentului se va aface la stadiul de gri si cuprinde: usa metalica marca Efe antiefractie placata cu panou MDF, tamplarie PVC 5 camere si 3 foi de sticla, culoare gri antracit si glafuri exterioare, instalatie termica cu centrala termica in condensatie marca Bosh, incalzire in pardoseala, pereti interiori tencuiti si tinciuiti, sape de egalizare elicopterizate, instalatii electrice cu tablou general individual si sigurante pentru consumatorii de putere si doze, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ), racorduri apa-canal in baie si bucatarie, racord gaz metan in bucatarie, interfon functional, contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa, balcon inchis cu parapet de caramida si sticla securizata, finisat si placat cu gresie antiderapanta.

Partile comune ale blocurilor precum accesul si casa scarilor vor dispune de placari din granit, mana curenta din teava rectangulara, zugraveli in lavabila alba si corpuri de iluminat cu senzori de miscare. Accesul rezidentilor in imobile se va face pe baza cartelelor magnetice si aparatelor de interfon montate in fiecare apartament.

Proiectul va dispune de numeroase spatii verzi amenajate cu gazon si arbusti ornamentali, trotuare ample, cai de acces auto asfaltate, iluminat stradal si un loc de joaca pentru copii amenajat de catre dezvoltator.

Valoarea apartamentului este de 67500 euro pentru un avans de 50% din suma si 70200 euro pentru un avans de minim 15% din suma, se poate achizitiona si cu credit ipotecar.ID intern: 536.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: Aluminiu
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Apartament 3 camere Selimbar, Selimbar 54 m2 3 camere Localizare 64.500€
Apartament 2 camere Selimbar, Selimbar 69 m2 2 camere Localizare 78.000€
Apartament 2 camere Selimbar, Selimbar 55 m2 2 camere Localizare 66.500€
Apartament 2 camere Selimbar, Selimbar 69 m2 2 camere Localizare 78.000€
Apartament 3 camere Selimbar, Selimbar 49 m2 3 camere Localizare 68.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu