Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Podu Iloaiei, Podu Iloaiei

€195.500

Detalii despre proprietate

Constructie impunatoare situata in apropierea orasului Iasi, la o distanta de 27 km, si la o distanta de 2 km de Podu Iloaiei.Avantajul acestui tip de reședința nu rezidă doar în distanța relativ mică față de orașele mari, fiind astfel o casă de vacanță lejer accesibilă, ci și în terenul care însoteste cladirea (49.000 mp).Având în vedere frumusețea acestui conac, starea relativ bună în care se află, suprafață utilă mare și curtea generoasă, opțiunile de destinație sunt extrem de variate. Ceea ce înseamnă că poate fi începutul unei afaceri de tipul unui han sau pensiune cu restaurant și cramă, centru de evenimente, reședința permanentă sau de vacanță, muzeu, sediu de firma fundație, sau orice altă opțiune.Acest tip de resedinta se potriveste persoanelor foarte active, cu timp liber limitat, care își doresc o escapadă de weekend într-un loc departe de agitația urbană sau care doresc să investească într-un nou model de business.

Conacul are un regim de inaltime Subsol, Parter, Etaj si Pod inalt.Astfel: un subsol mare, din cărămidă, tencuit, perfect pentru o cramă, cu acces atât din interior cât și din exterior; parterul și etajul, cu camere de primire și de locuit, precum și terase; pod cu posibilitate de o mansardă spațioasă open-space, care poate fi transformată în spațiu locuibil.Accesul în clădire se realizează pe fațadele nord și sud prin intermediul unor terase și scări impunătoare și mai există un al treilea acces de serviciu, de unde se poate ajunge și la subsol. Atât la exterior cat si la interior exista o simetrie a fațadelor, respectiv a compartimentării interioare. Este o clădire bine echilibrată ca volum. Pe domeniu mai exista și câteva construcții anexe, degradate, dar sunt dintr-o perioada recentă.

Aflat în renovare, atât în exterior cât și la interior, conacul impune un proiect de reabilitare pentru a impresiona din nou. Prin dimensiunile proprietății și prin poziționarea pitorească pe malul lacului din zona, investiția în reabilitare îi poate da o valoare deosebită, cu multiple posibilități de utilizare: casă de vacanță, pensiune sau boutique-hotel, centru de evenimente, de bătrâni sau clinică de recuperare.

Despre Agentie

FIDELIA CASA

Str. PACURARI 136 Ia?i

+4.07 ...

www.fideliacasa.ro

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon
Incalzire: Centrala proprie
Climatizare: Aer Conditionat
Internet: Cablu, Fibra Optica, Wireless

Finisaje

Usi interioare: Pvc
Usa intrare: Lemn, Pvc
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Var, Faianta, Tapet
Izolatie termica: Interior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata si Utilata
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential
Detalii zona: Strazi neamenajate

Localizare

Anunturi similare:

Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu